Meer resultaten voor schoonmaakbedrijf in antwerpen

schoonmaakbedrijf in antwerpen
 
schoonmaakbedrijf in amsterdam
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat. Dat is de reden dat we middels onze certificering alleen gebruik maken van biologisch afbreekbare producten. EEN GEMOTIVEERD TEAM STAAT VOOR U KLAAR! Schoonmaak na verbouwing of verhuizing. Verbouwing is klaar! en nu alles is stofig en vies. cement resten, gips vlekken en bouwstof overal. Het schoonmaken van verbouwing afval en werkresten heeft een andere aanpak dan gewoon schoonmaak. en dat noemen wij schoonmaak na verbouwing of schoonmaakoplevering. Na een feest of evenement heeft u geen zin meer om de rommel en vuil op te ruimen, daarom zorgt Gorrim Clean Facility ervoor dat na uw evenement of feest uw locatie er weer netjes en schoon uit ziet.
Schoonmaakbedrijf Blitz Wommelgem 2160 Antwerpen, Sint-damiaanstra.
Kompass est à votre écoute du lundi au vendredi de 9h00 à 18h00. de 8h30 à 12h30 et de 13h30 à 17h00 16h00 le vendredi." Anvers / Antwerpen / Wommelgem / SCHOONMAAKBEDRIJF BLITZ. Mettre à jour les informations de mon entreprise. Contacter SCHOONMAAKBEDRIJF BLITZ. Lees meer
https://www.aarts-vanremoortere.be/gevelrenovatie
Diensten in algemene schoonmaak schoonmaakbedrijf OCS te Meerhout Antwerpen.
OCS: specialist in onderhoud. Reinigen van kantoren bedrijven. We zorgen voor een grondige reiniging van uw kantoren volgens vast schema of op afroep. Ramen wassen van kantoor, bedrijf of winkel. We komen ter plaatse voor het reinigen van al uw ramen gelijkvloers en verdiepingen. Opkuis reinigen van nieuwbouw. Bij de oplevering van een nieuwbouw is er nog héél wat opkuis en reinigingswerk. Reinigen schoonmaken van zonnepanelen. Zorg voor een maximale efficiëntie van uw zonnepanelen door deze jaarlijks te reinigen! OCS Cleaning services. 2450 Meerhout, Antwerpen.
Hand Clean Antwerpen Antwerpen Schoonmaakbedrijven Schoonmaak-beheer-onderhoud-openbare ruimte Searchforu.be.
Schakel dan de hulp in van Hand Clean uit Antwerpen. Het team staat voor u klaar voor zowel grote reinigingswerken als kleine reinigingswerken. Denk bijvoorbeeld aan algemene schoonmaak, industriële schoonmaak, het leegmaken van huizen, schoonmaak voor oplevering en opkuis na brand.
DenSeCo Schoonmaak regio Antwerpen.
Zoekt u een specialist voor een eerste schoonmaak? Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de eerste opkuis van uw nieuwbouw of verbouwing? DenSeCo helpt u graag bij deze belangrijke, specifieke reiniging. Ons team heeft jaren ervaring in het opkuisen van nieuwe woningen, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Bent u op zoek naar een ruitenwasser? Bent u op zoek naar een ruitenwasser? Onze ervaren ruitenwassers kuisen en lappen de ramen van uw kantoor, bedrijf, winkel of privéwoning snel en efficiënt, of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt na verbouwingen of maandelijks onderhoud van uw beglazing. Al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaaksector. DenSeCo is een schoonmaakbedrijf in Berchem Antwerpen met meer dan 20 jaar ervaring binnen de schoonmaaksector.
Concurrerende prijzen Schoonmaakbedrijf in Antwerpen glazenwassen dienstencheques Antwerpen.
Beroep doen op een gespecialiseerde firma voor de hygiëne van uw bedrijf is een investering die commerciële voordelen heeft voor uw bedrijf. Wij garanderen u een hoge graad van professionaliteit in Antwerpen.: Transparantie over de gebruikte onderhouds en hygiëneproducten, raadpleegbare productfiches. Bedrijf voor het schoonmaken van ruiten, residentieel glazenwassen, commercieel glazenwassen en industrieel glazenwassen. Ons bedrijf houdt zich bezig met de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van bedrijfspanden, het huishouden in het bedrijf, de schoonmaak van dokterspraktijken. SCHOONMAAK VAN RUITEN EN UITSTALRAMEN IN Antwerpen. Als u een winkel heeft, vindt het eerste contact met uw klanten plaats via het uitstalraam, dat onberispelijk moet zijn. Vertrouw ons de schoonmaak van uw uitstalramen toe: de schoonmaak van de uitstalramen van uw winkel in Antwerpen toevertrouwen aan een professioneel schoonmaakbedrijf biedt de zekerheid dat uw winkel er steeds onberispelijk uitziet.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.
Betrouwbaar Schoonmaakbedrijf actief door heel België C-Maxi opkuis team.
Wij presenteren uw nieuwbouw en verbouwingsproject in het beste. Kies tijdelijk voor de vliegende schoonmaker. C-Maxi schiet u graag te hulp voor al uw. Een essentieel onderdeel van het schoonmaak is het samenwerken. Alleen als alle betrokken partijen dit doen, wordt het doel bereikt waar eenieder met tevredenheid op terugkijkt. Eénmalige woning schoonmaak. Eénmalige schoonmaak appartement. Eénmalige schoonmaak appartement. C-Maxi schoonmaakbedrijf afdeling oplevering/ tijdelijke schoonmaak. Antwerpen Centrum, Meirbrug 1 bus 882000, Antwerpen.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Antwerpen Mei 2021 710 jobs Jooble.
Care is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten schoonmaak voor onze klanten in de regio Heist op den Berg/ Duffel tijdens de zomervakantie. Je bent verantwoordelijk voor de. 1 maand geleden. beschermingsmiddelen, onderhoud en medische disposables. Je zal deze producten leveren bij ziekenhuizen, scholen, bedrijven, overheidsinstellingen gemeenten, OCMW's, ministeries, schoonmaak en cateringbedrijven, horecagelegenheden, woon-en zorgcentra en groothandels. Je zal zelf. 26 dagen geleden. verantwoordelijkheden zijn: Je volgt ter plaatse de uitvoering van projecten in de gebouwen ziekenhuizen, kantoren, woon en zorgcentrum, scholen etc. Aan de hand van het projectplan budget, planning, calculaties en tekeningen en een continue communicatie met de. Jan De Nul. 6 dagen geleden. Facility Manager M/V. verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van en voor de correcte uitvoering van alle facilitaire taken van schoonmaak tot catering, groenonderhoud, handyman. Je beheert hierbij zowel de ploeg van eigen medewerkers als eventueel aangestelde. Atalian Global Services België. 12 dagen geleden. Schoonmaak scholen Antwerpen. leidinggevende schoonmaak Antwerpen. onderhoud scholen Antwerpen. verantwoordelijke schoonmaak Antwerpen. schoonmaak kantoren Antwerpen. professionele schoonmaak Antwerpen. De populaire zoekopdrachten van 30 dagen. Vacatures jobstudent kinderen. Vacatures agent entretien creche. Vacatures bpost sorteercentra. Meer over Jooble. schoonmaak scholen vacatures per regio. Werk in België.

Contacteer ons