Resultaten voor schoonmaak aan huis

schoonmaak aan huis
 
Dringend gezocht: Schoonmaak rusthuis April 2021 837 actuele jobs voor Schoonmaak rusthuis Jooble.
ervaring in het leiding geven aan groepen arbeiders, bij voorkeur in de schoonmaaksector of verwante sectoren. Ervaring in de schoonmaak is een must. Je spreekt zeer goed Nederlands en bent een goede communicator. Je werkt zelfstandig en planmatig. ISS Facility Services. 2 dagen geleden. Medewerker schoonmaak vervanging avondshift. Je zorgt er mee voor dat in onze scholen de leerlingen en hun leerkrachten dagelijks in een nette en aangename omgeving les kunnen volgen of geven. Jij staat in voor het schoonmaken van klaslokalen, leraarslokaal, sanitair en de gangen. Je bent punctueel en kan zelfstandig. 7 dagen geleden. Verzorger in rusthuis M/V. Bedrijf Jobmatch MEDICAL is op zoek naar een verzorger/verzorgster voor een rusthuis in de buurt van Namen.
opruimen
GROTE SCHOONMAAK IN HUIS EN HOOFD Knack-magazines op pc Knack Weekend.
Voordelen voor abonnees. GROTE SCHOONMAAK IN HUIS EN HOOFD. 10/04/13 om 0000.: Bijgewerkt op 30/03/18 om 1203.: Lene Kemps is de hoofdredactrice van Knack Weekend. lene.kemps@knack.beAls het ooit echt lente wordt, bekruipt mij vast de zin om de ramen open te gooien, de rommel op te ruimen en ervoor te zorgen dat alle oppervlaktes in huis blinken van properheid.
opruimen
Schoonmaak Kapellen De Schoonmakerij Poetshulp.
Skip to content. Ben op zoek naar schoonmaak in Kapellen? Dan kunnen wij bij De Schoonmakerij je zeker helpen. We hebben namelijk een stevig opgeleide hulp in huis in de volledige Antwerpse regio daar net buiten. Dankzij ons groot netwerk van betrouwbare poetshulpen die op zeer snelle termijn bij jou aan de slag kunnen, kan meestal binnen dezelfde week van je aanvraag nog een kuisvrouw bij jou aan de slag.
opruimen
Schoonmaak voor of na een verhuis voor particulieren.
Betrekt u een nieuwe woning en wenst u een grondige schoonmaak voordat u er uw meubels installeert en uw dozen uitpakt? Het bedrijf MDN Cleaning staat tot uw beschikking. We maken eerst een plaatsbeschrijving op en stellen dan een offerte op maat op, aangepast aan de taken die moeten worden uitgevoerd.
Home Schoonmaakzorg. Iconen/Koken Copy 2. Iconen/Koken Copy 3. Iconen/Koken. Iconen/Koken Copy. Iconen/Koken Copy 4.
Laat deze mensen je overtuigen! Graag laten wij onze klanten en medewerkers aan het woord over hun ervaringen met Schoonmaakzorg. Bekijk alle reviews. 230 reviews met een gemiddelde score van. Voor je huishouden groot of klein moet je bij Schoonmaakzorg Hasselt zijn! Hallo, ik werk nu bijna 4 jaar met Schoonmaakzorg Sint Truiden en ik moet zeggen, de beste keuze dat ik gemaakt heb!
Professionele schoonmaak voor uw huis of appartement BR CLEANING.
Voor de schoonmaak van uw huis of appartement, maken wij eerst een beschrijving van de plaatselijke toestand. Zo hebben wij een goed zicht op de taken die moeten uitgevoerd worden. Hiermee streven wij naar de garantie: de prijs op de offerte is de gefactureerde prijs! Eenmaal de offerte is getekend, spreken wij een datum af om de gevraagde werken uit te voeren. Op de afgesproken datum wordt er gezorgd voor de schoonmaak. Zijn er specifieke wensen zoals: tapijtreiniging, ontvetten dampkap, ontvetten oven, verwijderen rookaanslag, etc, laat het ons dan gerust weten bij de plaatsbeschrijving. Bij BR CLEANING wordt niets aan toeval overgelaten! Voor een ultiem resultaat maken wij gebruik van aangepaste en professionele apparatuur.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.
Grote schoonmaak tips 6x je huis schoon maken Leukegeit.
Grote schoonmaak tips 6x je huis schoon maken. Het moet er eens van komen de grote schoonmaak. Trek oude kleren aan en trek de schoonmaakmiddelen uit de kast: met deze zes schoonmaak tips blinkt jouw huis weer van boven tot onder!

Contacteer ons