Op zoek naar schoonmaakbedrijf antwerpen?

schoonmaakbedrijf antwerpen
 
Adres: FORTSTEENWEG 147 2170 ANTWERPEN.
Adres: FORTSTEENWEG 147 2170 ANTWERPEN. Telefoon: 32 0476433744. Welke persoonsgegevens wij verwerken. BVBA AARTS-VAN REMOORTERE DS verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt; persoonlijk of door middel van ons contactformulier.
gevelreiniging antwerpen
Adres: FORTSTEENWEG 147 2170 ANTWERPEN. Telefoon: 32 0476433744. Welke persoonsgegevens wij verwerken. BVBA AARTS-VAN REMOORTERE DS verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt; persoonlijk of door middel van ons contactformulier.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Heeft u na een evenement of feest professionele schoonmaak nodig? Gorrim Clean Facility heeft heel veel ervaring in verschillende soorten specialistische reiniging werkzaamheden. Er komt veel bij kijken dan gewone schoonmaak, daarom is kennis en professionele materiaal zeer belangrijk voor elke soort klus: Vloeronderhoud, industrieel reiniging, bouw en food. Een professionele schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken en onderhouden van interieur van gebouwen. Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief.
Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen Jobs2Work.
Webdesign door Sandbox Services Webdesign Marketing. Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Taken en profiel.: Wij zijn op zoek naar meerdere schoonmaakmedewerkers om in kantoren, trappenhallen, bedrijven, scholen te poetsen. Je poetst burelen, sanitair, vloeren en eventueel refter. Afwisselende job voor een leuk schoonmaakbedrijf. Meer info
HOME Magic Clean Droogkuis Wasserij Strijkdienst Poetsdienst Dienstencheques in Antwerpen.
Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller, is Magic Clean in Schilde en Berchem een ware specialist in textielreiniging, schoonmaak en strijkdiensten. We zijn werkzaam in de regio Antwerpen, Berchem, Wilrijk, Mortsel, Edegem en Kontich en gaan er prat op onze klanten de beste service te bieden aan de scherpste prijzen. Contacteer ons 03 449 49 59. SCHOONMAAKBEDRIJF MAGIC CLEAN UW TEXTIEL EN WONING TOT IN DE PUNTJES VERZORGD. Lees meer
Schoonmaak en ramenwas Group-f.
Werken bij Group-f. 0800 96 096. Werken bij Group-f. 0800 96 096. Professionele schoonmaak en ramen wassen. Een propere werkomgeving is goed voor iedereen. Laat je bedrijf stralen en zorg voor een werkplek waar je medewerkers en bezoekers zich gezond en helemaal thuis voelen. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Brussel? Vraag offerte aan. Bekijk onze referenties. Poetsbedrijf in jouw buurt nodig? Van Antwerpen tot Limburg, van West-Vlaanderen tot Gent en Brussel. De schoonmakers van Group-f zorgen voor kraaknette kantoren, recepties en vergaderzalen. Wat houdt professionele schoonmaak in? Excellente glazenwasser in jouw buurt nodig? Lees meer
DenSeCo Schoonmaak regio Antwerpen.
Ons team heeft jaren ervaring in het opkuisen van nieuwe woningen, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Bent u op zoek naar een ruitenwasser? Bent u op zoek naar een ruitenwasser? Onze ervaren ruitenwassers kuisen en lappen de ramen van uw kantoor, bedrijf, winkel of privéwoning snel en efficiënt, of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt na verbouwingen of maandelijks onderhoud van uw beglazing. Al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaaksector. DenSeCo is een schoonmaakbedrijf in Berchem Antwerpen met meer dan 20 jaar ervaring binnen de schoonmaaksector.
Schoonmaak Kempen voor professionele schoonmaakservice 24 op 7.
Schoonmaak op maat. VOOR EEN GLANSRIJK RESULTAAT. Bekijk hier onze preventiemaatregelen. Wilt u uw medewerkers beschermen en zoekt u een partner in hygiëne en schoonmaak. met de nodige skills op gebied van desinfectie met een transparante risico analyse? Heeft u vragen of wenst u een uitbreiding op het bestaande schoonmaakprogramma? Bekijk hier de flyer met extra diensten en producten of. SCHOONMAAK OP MAAT. Schoonmaak op maat bij aannemers, kantoren KMO, de openbare sector en Syndicus/VME in Noord-Antwerpen en de Noorderkempen. De ramen van particulieren en professionele klanten doen wij terug glanzen. U kan rekenen op vaste medewerkers met eigen materiaal en producten en een hoge flexibiliteit. Heb je een passie voor schoonmaken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Schoonmaak Kempen levert 24 op 7 een professionele schoonmaakservice aan particulieren, KMOs, de industrie en openbare sector in Noord-Antwerpen en de Noorderkempen.
Hand Clean Antwerpen Antwerpen Schoonmaakbedrijven Schoonmaak-beheer-onderhoud-openbare ruimte Searchforu.be.
Schakel dan de hulp in van Hand Clean uit Antwerpen. Het team staat voor u klaar voor zowel grote reinigingswerken als kleine reinigingswerken. Denk bijvoorbeeld aan algemene schoonmaak, industriële schoonmaak, het leegmaken van huizen, schoonmaak voor oplevering en opkuis na brand.
Glazenwasser schoonmaakbedrijf Antwerpen Euro Eco Cleaning Berchem Was reiniging.
Het Edegemse schoonmaakbedrijf Euro Eco Cleaning is in Antwerpen niet alleen actief als glazenwasser, maar realiseert tevens diverse op-kuis en reinigingswerk. Offerte op maat nodig? Informeer geheel vrijblijvend en kom te weten welke diensten onze dynamische kuisploeg jou kan voorstellen.
Vind een geschikte schoonmaakbedrijf in de provincie Antwerpen Offrea schoonmaakbedrijven.
Wenst u een poetsbedrijf in te schakelen voor het onderhoud van uw pand? De schoonmaakbedrijven uit de provincie Antwerpen die zijn aangesloten bij Offrea, zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, fabrieken, horecazaken, scholen en nog veel meer.

Contacteer ons