Op zoek naar jobs in de schoonmaak?

jobs in de schoonmaak
 
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
SCHOONMAAK NA EVENMENT OF FEEST. KANTOOR SCHOONMAAK AMSTERDAM. WIE ZIJN WIJ. SCHOONMAAK NA VERBOUWING AMSTERDAM. SCHOONMAAK NA WATERSCHADE. Ervaar zelf het gemak van professionele schoonmaakservice. Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen.
Schoonmaak en technische dienst Armonea.
Overslaan en naar de inhoud gaan Google Tag Manager. 0800 93 430. Plan uw bezoek. Werken als Schoonmaak en technische dienst bij Armonea. Notice: Undefined offset: 0 in armonea_jobs_preprocess_taxonomy_term line 93 of modules/custom/armonea_jobs/armonea_jobs.module. Notice: Undefined offset: 0 in armonea_jobs_preprocess_taxonomy_term line 94 of modules/custom/armonea_jobs/armonea_jobs.module., Een open cultuur waar het team betrokken wordt bij de beslissingen., Binnen de woonzorgcentra en residenties zijn de schoonmaak en technische dienst dagelijks aan het werk om zowel de gemeenschappelijke ruimtes alsook de kamers netjes en toegankelijk te houden, maar vooral ook veiligheid te garanderen voor de collegas en bewoners. BEKIJK ALLE JOBS VOOR Schoonmaak en technische dienst. Deel de vacature. Kijk wie in jouw netwerk bij Armonea werkt. Over Armonea Werken voor Armonea. Wie zijn we? Binnen het technisch team vinden we vooral het personeel dat verantwoordelijk is voor de technische opvolging van ruimtes, zoals o.a. het onderhoud van sanitair, elektriciteit en mechanica. Zo zijn zij in staat om allerlei herstellingen uit te voeren en eventuele defecten op te sporen. Daarnaast zoeken we ook regelmatig medewerkers voor tuinaanleg en onderhoud. Lees meer
koerier
Schoonmaak Werken bij AZ Sint-Jan.
Op dit moment zijn er geen vacatures in dit vakgebied. Heb je niet meteen gevonden wat je zocht? Maar wil je in de toekomst bij AZ Sint-Jan Brugge-Oostende A.V. aan de slag? Klik op de button om spontaan te solliciteren!
schoonmaak groothandel
ALDI België Elke dag verrassend eenvoudig ALDI.
Stuk voor stuk vers. Schrijf je in en krijg altijd de strafste promo's' in je mailbox. Altijd en overal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Het kan dankzij onze gratis app! Jobs bij ALDI. Groeien doen we graag, zeker met gedreven mensen erbij.
Medewerker schoonmaak nacht GZA Ziekenhuizen.
Er zijn wellicht nog andere vacatures die je interessant vindt. Blijf op de hoogte! Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen. Soort job Verpleging en verzorging. Schoonmaak en keuken. Medisch technische diensten, labo en apotheek. Administratie en onthaal. Leidinggevenden en staffuncties. Artsen en zelfstandigen. Magazijn en aankoop. Vind een arts. Vind een arts. Opname en verblijf. Rechten en plichten. Opname en verblijf. Rechten en plichten. Werken bij GZA. Waarom werken bij GZA? Werken bij GZA. Waarom werken bij GZA? Maak een afspraak. 03 443 30 11. 14 19 uur. 03 443 30 11. 14 19 uur. 03 285 20 00. 14 19 uur. 03 285 20 00. 14 19 uur. 03 444 12 11. 14 19 uur. 03 444 12 11. 14 19 uur. polikliniek Hof ter Schelde. August Vermeylenlaan 6. 03 443 34 43. polikliniek Hof ter Schelde. August Vermeylenlaan 6. 03 443 34 43. Maatschappelijke zetel: GZA vzw Oosterveldlaan 22 2610 Wilrijk BTW BE0428 651 017 RPR Antwerpen.
Schoonmaak vacatures Job zoeken? Zorgjobs.be.
Wil je je niet verbinden aan 1 dienst maar ben je eerder van alle markten thuis? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Om ons team te versterken zijn we voor de Mobiele equipe van de Facilitaire Dienst op zoek naar ee. Toon meer Medewerker schoonmaak jobs. Toon meer Schoonmaak jobs. Bekijk vacature Shortlist. Medewerker schoonmaak dagploeg Facilitaire dienst. Geplaatst op 02-05-2021 door UZ LEUVEN. Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks bijna 10 000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden.
Jobs in de schoonmaak, diverse vacatures bij Cleandienst.
Jobs in de schoonmaak, diverse vacatures bij Cleandienst. Cleandienst is een schoonmaakbedrijf met kantoren in Gent, Brugge en Melle. Regelmatig zijn wij op zoek naar extra medewerkers en maken dit bekend via onze pagina vacatures. Heb je interesse in een job in de schoonmaak?
Club Med Jobs Vacature MEDEWERKER SCHOONMAAK ALGEMENE RUIMTES Club Med Jobs. 02 Icons/50x50/Social/Facebook Copy. 02 Icons/50x50/Social/Facebook Copy 4.
Ervaring gewenst in hotelwezen of openbare instellingen ziekenhuis, verzorgingstehuis, kantoren. Conversatieniveau Engels gewenst. Ervaringen van medewerkers. A life-changing experience. Deel uitmaken van het team accommodatie van Club Med betekent werken met een internationaal team op.: Luxe clubdorpen met 3 type kamers: club, deluxe en suites. Diensten op maat in een vriendelijke sfeer voor de klanten Interne opleiding voor technische handelingen en de producten die wij gebruiken. Discreet en georganiseerd, dankzij u voelen onze klanten zich thuis. Aandachtig, u biedt een persoonlijke service en een unieke ervaring aan elke klant. Nauwgezet, u heeft een perfect gevoel voor dienstverlening en u heeft een goed oog voor detail. Zorgen voor het onderhoud en de schoonmaak van de algemene ruimtes binnen en buiten op het clubdorp 500 à 600 klanten. De schoonmaakkar voorbereiden en controleren materiaal en schoonmaakproducten en de producten in de sanitaire voorzieningen aanvullen. De sanitaire voorzieningen van de algemene ruimtes schoonmaken en ontsmetten, de vloeren, tapijten, meubels en ramen wassen, manden sorteren en legen, enz. Technische problemen, schade aan het meubilair en de faciliteiten opnemen en melden bij de technische dienst. Het werk controleren of het uitgevoerd is volgens de hoge kwaliteitseisen van Club Med.
Schoonmaak jobs 307 nieuwe vacatures in maart op Jobat.be.
Ontvang nieuwe schoonmaak jobs meteen in je mailbox. Stuur mij jobs. Teamverantwoordelijke schoonmaak m/v ziekenhuis Gent 37u/week avondschift. ISS Facility Services. Voor onze afdeling Cleaning zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke m/v voor het onderhoud en de schoonmaak in een ziekenhuis in Gent. Je organiseert de schoonmaak werken en bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering ervan.

Contacteer ons