Op zoek naar jobstudent schoonmaak antwerpen?

jobstudent schoonmaak antwerpen
 
studentenjob gent
Werken bij Albert Heijn België.
jobstudent
jobstudent schoonmaak vacatures SimplyHired.
Correcte verloning wordt op tijd uitbetaald. Jobstudenten schoonmaak zomervakantie Antwerpen. Care BV Antwerpen. Care is op zoek naar een jobstudenten schoonmaak bij onze klanten in de regio Antwerpen voor de periode van 01/07 tot 31/08. Je bent een stipt en gemotiveerd. Jobstudenten schoonmaak zomervakantie Leuven/ Geel.
schoonmaakbedrijfgorrim.nl
2017 vakantiehuis schoonmaak.
Of uw horecagelegenheid nu een nieuwe stofzuiger, een vuilnisbak of handdoekrollen nodig heeft, ons assortiment schoonmaakapparatuur, hygiëne producten en afvalbeheer biedt diverse opties. Home ATSA Schoonmaak te Antwerpen. Na een evaluatie van uw pand stellen we samen in overleg met u een zo optimaal en efficiënt mogelijk schema op, aangepast aan uw behoeften.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Of is het tijd voor het onderhoud van de airco of de verwarming? Onze klusjesdienst NNOFCARE staat 24 uur op 24 voor u klaar voor preventief en correctief onderhoud. Waar maakt Care als schoonmaakbedrijf het verschil? Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Care behoort tot de top 10 in de sector poetsbedrijven in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers. We begrijpen dat schoonmaak altijd maatwerk is. Bovendien focussen wij op duurzaamheid, innovatie en hospitality. Maar enkel in het belang van u als klant. Deel van Vebego. Care is een trots deel van de Vebego Holding, specialist in facilitaire diensten. Wij delen onze expertise als cleaning bedrijf met onze zusterbedrijven en vice versa.
Aantal vakantiejobs daalt door coronacrisis fors in provinci. Bedrijven Gazet van Antwerpen.
Het bepaalt deze zomer mee hoeveel jobstudenten nodig gaan zijn. Aantal vakantiejobs daalt door coronacrisis fors in provincie Antwerpen en Waasland. Antwerpse studenten die in april op zoek waren naar een vakantiejob hadden maar liefst 58% minder keuze. Dat stelde de VDAB vast.
Vacatures bij poetsbureau Cleandienst.
Poetsbureau Brugge, Gent. Jobs in de schoonmaak. Bel gratis 0800 15 150. Over Ad Domus. Over Ad Domus. Wilt u graag bij ons team horen? Ontdek onze vacatures! Cleandienst is een professioneel poetsbureau en plaatst het leveren van een kwalitatieve dienstverlening centraal. Daarom werken we met echte vakmensen: gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers met een neus voor kwaliteit. Die schoonmaakspecialisten ondersteunen we met de nodige opleiding en begeleiding. We bieden ze bovendien een correcte verloning en dragen respect hoog in het vaandel. Omdat we geloven dat toegewijde medewerkers altijd dat stapje verder gaan om onze klanten een uitstekende service te bieden. Raadpleeg hier ons arbeidsreglement: Arbeidsreglement_Deel 1 Deel 2. Ook deel uitmaken van onze geoliede organisatie? JOBSTUDENT / HOOGLEDE / 1 WERF. Vervang jij binnenkort onze collega die binnenkort met verlof gaat? Deze verlofperiode staat vast van 28 juni tot en met 23 juli 20u/week. Je werkt elke werkdag van 08.00 tot 12.00 uur. Van thuis uit vertrek je naar het werk met je eigen vervoer.
Jobs Jobs.
Studenten Schoonmaak Zomervakantie regio Berlaar Recrewtment.
Eigen vervoer of in de nabije omgeving wonen van Berlaar. Ervaring in de schoonmaak. Meer Recrewtment jobs voor jou. Schoonmaakmedewerker regio Lommel. 27 mei 2021. Schoonmaak Part time met auto 31u/week. 26 mei 2021. Merksem, Antwerpen, België. Schoonmaak Part time Kalmthout 15u/week.

Contacteer ons